Intuitiv håndlæsning
 
V/Heidi Søe

I en session med mig stiller jeg ind på dig via dine hænder. Jeg beskriver hvad jeg ser.
Intuitionen åbner sig og fortæller mig det du har brug for at have fokus på i dit liv her og nu, for at komme i indre og ydre balance.  Pris: Jeg arbejder for donationer, men med en mindstepris på 300 kr 


Kan du samle en gruppe kommer jeg gerne til jer. 

Ring eller skriv en sms for tidsbestilling på tlf.  22 12 27 57
Min baggrund

Jeg har siden jeg var ganske ung interesseret mig for hvad hænderne fortæller. Min første bog om håndlæsning læste jeg som 12 årig og jeg har mine egne håndaftryk helt tilbage fra jeg var 19 år. Jeg har uddannet hos  Olaf Brandt  i Kirologisk center  og hos den islandske håndlæser Sigridur.I min tilgang er jeg  inspireret af Martinus verdensbillede  og ser ind i et større perspektiv på livets mange facetter. 

For mit eget vedkommende har det givet mit liv mere mening, at se ind i et større perspektiv og jeg har fundet mening i det jeg til tider på min rejse i livet oplevede meningsløst. 
Ud over min uddannelse til håndlæser har jeg uddannet mig til Id psykoterapeut hos Ole Vadum Dahl.  samt jeg har et utal af kurser og uddannelser inden for shamanisme, healing og personlig udvikling.
Den vigtigste uddannelse er den jeg har fået af livet og jeg har rejst mig fra det der så umiddelbart umuligt ud at rejse sig op fra. 
I dag er jeg livskunstner og har mange jern i ilden.  Arbejder på at blive selvforsynende i haven, laver naturkosmetik, macrame, kunst samt  faciliterer svedehytter og retreats.